Over Ons


Koffiebekerbedrukking.nl is leverancier van bedrukte enkelwandige en dubbelwandige kartonnen drinkbekers voor warme en koude dranken.

Ons specialisme is het leveren van full color logobedrukte bekers vanaf kleine aantallen met een snelle levertijd binnen 3 weken.

Wij zijn de enige leverancier in Europa die dit programma biedt vanaf een aantal van 500 bekers en met een volledige productlijn (4oz tot 20oz).

Deze service is onder meer uitermate geschikt voor kleinere koffie salons die een perfecte uitstraling met eigen identiteit beogen. Zij hebben veelal niet voldoende financiele capaciteit en omzet om meerdere bekermaten in grote volumes af te nemen. Ook opslagruimte vormt vaak een beperking. Daarnaast is dit programma ideaal voor toepassing op kleinschalige evenementen of beurzen.

Met ons toegewijde en ervaren team van adviseurs en onze eigen designstudio staan wij garant voor een professionele en adequate service.

Ons doel voor u is om een kwaliteitsbeker te bieden tegen lagere kosten, waarbij de dure kosten van het reguliere printproces worden vermeden. Dit betekent dat wij u geen kostbare cliche- en plaatkosten zullen doorberekenen die hoog oplopen bij toepassing van meerdere opdrukkleuren.